19 Temmuz 2012 Perşembe


Zamanının çoğu seyahetlerle geçiyordu, her gün başka bir yerde uyanıyordu. Hayatı tek kullanımlık şeyler üzerine kurulmuştu, tek kullanımlık çay, tek kullanımlık şeker, tek kullanımlık şampuan. Yolculuklarda tanıdığı arkadaşlar, tek kullanımlık arkadaşlardı.Ancak içlerinden sadece Tyler Durden Farklıydı.İşte Fight Club böyle başlar.Yolculuklarda yolculuğun süresi mi yeterli değildir arkadaş olabilmek için, güven mi kurulamaz kısa sürede bilemem…26 Haziran’da bir gün sonrasındaki gezi programına yetişebilmek adına Erzurum’a doğru yola koyulmuştum. Yolculuğumun bana hoş bir sürpriz hazırlacağından habersiz, uzun süren bir yolculuk öncesi her zaman ki gibi kendimi rahat bir koltuğa atmanın telaşı içerisindeydim. Fakat yolculuğum şuan da bulunduğum şehre gelmemi sağlayan bir sürprizi içinde barındırıyormuş meğer. Yolculuğum esnasında tanıştığım yol arkadaşımın AB Bakanlığı’nda staj için bir kapı açacağından habersiz keyifli bir sohbete koyulmuşken, kendisinden staj için gelen teklif her öğrencide olacağı gibi bende de büyük bir heyecan uyandırdı. Sonrasında gelişen olaylar neticesinde şu anda Ankara’da AB Bakanlığı stajyeri olmaktan büyük bir mutluluk duyarak sizlere Ankara’dan bildiriyorum..

Bir mekan değişikliği kısaca benim için.Ankara’da yeni bir düzen, bilmediğin yollarda.Bir geri dönüş aslında uyumanın en iyisi seçenek olduğu, eskiden kaldığım yurt odalarına.Her neyse bu kadar edebiyata boğulmadan uzatmamak lazım.Staj yapmak için güzel bir yer.Güleryüzlü insanlar ve stajyerlere önem vermekteler.İlk gün ASO’da eğitime katılarak başlıyorum.En kısa zamanda sıkıntıdan patlamamak için Ankara’da yapılacaklar diye arama motoruna yazmak gerekiyor demek ki, bu satırları okuyanlardan bir çözüm önerisi gelir belki ?

Aslında internette gezinirken aspava kısmı aklımda kalan bir yazı okuduğumu da anımsar gibiyim.Gerçekten güzel paylaşımların olduğu bir site tavsiye ederim okumanız için.


Bknz : http://www.birinciblog.com/ankarada-yasamanin-10-hali/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder